Despre noi

Despre noi

Compania a fost infiintata in anul 2005, avand ca principal domeniu de activitate productia de plasa sudate in atelierul de productie situat in Parcul Industrial Sadu II din Bumbesti-Jiu.

Incepand cu anul 2017, activitatea firmei FARPIFOR s-a diversificat prin achizitionarea unui utilaj automatizat de fasonare a otelului beton, producand astfel etrieri de orice forme si dimensiuni.

In prezent, pe langa productia de plasa sudata, compania detine si mai multe tipuri de masini automatizate performante de debitat si fasonat otel beton, ce permit indreptarea fierului din colaci, debitarea acestuia la orice dimensiune dorita de client si fasonarea lui sub orice forma.

Firma este cunoscuta in judetul Gorj pentru calitatea produselor realizate si pretul competitiv oferit pentru comenzile primite. Ca urmare a performantei masinilor automate de fasonat, produsele finite se realizeaza conform cerintelor tehnice ale clientilor cu minim de pierderi si fara erori materiale.

Datorita numarului mari de comenzi, productia de otel fasonat s-a mutat in anul 2020 in noul punct de lucru din Tg-Jiu, Aleea Macului nr. 4 (langa Grimex). Hala este dotata cu macara tip pod rulant pentru a facilita timpul incarcare si livrare a comenzilor.

De asemenea, detinem masini de transport cu remorci care ne permit livrarea barelor de pana la 12m fara a fi necesara indoirea acestora.

Astazi oferim clientilor tot otelul beton atat brut (colac sau bara), cat si fasonat pentru constructii de case, blocuri, hale, complexe comerciale, constructii industriale, precum si proiecte publice.

Emitem clientilor declaratii de conformitate pentru marfa produsa si vanduta, si rapoarte de incercari aferente sarjelor laminate pentru verificarea proprietatilor fizico-mecanice ale otelului beton si plaselor sudate.

Misiunea noastra!

SERIOZITATE

Un aspect foare important în zilele noastre.

RAPIDITATE

Lucrăm cu echipamente moderne și angajați calificați.

CALITATE

Totul este legal conform normelor europene.

Livrăm calitate conform așteptărilor tale în materie de fier beton fasonat!